Hersek'liler dernek kuruyor

Hersek'liler dernek kuruyor

26 Mayıs 2017

Hersekliler dernek kuruyor

Altınova Hersekliler Kültür Ve Dayanışma Derneği’nin kuruluş çalışmaları başladı. Hersekli vatandaşlar ilk olarak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

Altınova Belediye Meclis üyesi Ali Koçal, Hersek Köyü Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay ve Hersekliler Kültür Ve Dayanışma Derneği kurucu yönetimi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ederek, dernekleşme konusunda bilgi verip, görüş alışverişinde bulundular.

Mayıs ayının 2. Haftasında gerçekleştirilen Hersekliler 1. Kültür ve Dayanışma Günü’nün oldukça yararlı geçtiğini ifade eden Altınova Belediye Meclis üyesi Ali Koçal, “Bu birliktelik ve dayanışmanın ileriki zamanlarda da devam etmesini amaçlıyoruz” dedi. Hersek’in tanıtım ve kalkınmasını amaçladıklarını söyleyen Hersek Köyü Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay da, “Belediye Başkanımız Metin Oral her zaman bizim yanımızda. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, derneğin hayırlı olmasını diledi.