Hersek Lagünü’ne önemli ziyaretçiler

Hersek Lagünü’ne önemli ziyaretçiler

9 Mayıs 2023

Altınova’da, Marmara Denizi’nin kıyısındaki 253 kuş türüne ev sahipliği yapan Hersek Lagünü, toplumun her kesiminden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

200 hektarlık alan

Bölgenin en önemli sulak alanı olan Hersek Lagün, 152 hektarlık yüzeyi ve çevresindeki arazilerle 200 hektar alanda yer alan Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi ziyaretçilerimi ağırlamaya devam ediyor.

Bilgiler verildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) emekli Bakan Müşaviri Seyfi Özkan ve esi Fatma Özkan, Hersek Lagününü ziyaret ettiler. Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesini ziyaret eden Özkan Çifti, Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi görevlisi Muhammet Sait Özkan tarafından bölge gezdirilerek, bilgiler verildi.