“Her türlü zorluğu çok çalışarak aşacağız”

Geri

“Her türlü zorluğu çok çalışarak aşacağız”

1 Mayıs 2023

HABERİ DİNLE

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve beraberindekiler ilçede faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Oral, “Birlik ve beraberlik içerisinde Allah’ın izniyle her türlü zorluğu çok çalışarak aşacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağız” dedi.

İşletmelere ziyaret

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve ilçe yöneticileri, Yalova İl Genel Meclisi üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis üyesi Şaban Cineviz, Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ve AK Parti Altınova Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa, ilçede faaliyet gösteren Birsu Gıda, Çınar Hafriyat, Nevten Tente ile Alsaş Soğuk Hava Deposu’nu ziyaret ettiler. Ziyaretlerde, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişine bulunuldu.

“Büyümeyi birlikte sağlayacağız”

İlçede toplumun tüm kesimleriyle istişare halinde olduklarını söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bu tür ziyaretler ve yaptığımız istişareler, ilçemiz ve şehrimiz adına büyük önem taşıyor. Toplumumuzun tüm kesimleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. El ele vererek hep birlikte ilçemizi, şehrimizi ve ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Allah’ın izniyle her türlü zorluğu çok çalışarak aşacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağız. Emek veren, alın teri döken, istihdam sağlayan ve güzel ilçemize değer katan tüm işletmelerimizin her zaman yanındayız. Üretime, istihdama ve ülkemizin gelişmesine katkı sunan tüm sanayicilerimize, esnafımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.