Hayaller gerçek oldu

Hayaller gerçek oldu

5 Haziran 2018

Altınova Çavuşçiftliği Fatih Sultan Mehmet Ortaokul 4. Sınıf öğrencilerinin “Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor “ Projesi mutlu sonla tamamlandı.

OKULA ZİYARET

Fatih Sultan Mehmet Ortaokul 4. Sınıf öğrencilerinin “Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor “ Projesi kapsamında hayal ettikleri eşyalar Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından yerine getirildi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral beraberinde AK Parti Altınova İlçe Hasan Zafer ve parti yöneticileriyle birlikte Fatih Sultan Mehmet Ortaokul’nu ziyaret etti.

HEDİYELERİ VERİLDİ

Fatih Sultan Mehmet Ortaokul Müdürü Mehmet Ali Çifçi, Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Yazıcı ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Oral, İlçe Başkanı Zafer ve beraberindekiler projeyi gerçekleştiren 4. Sınıf öğrencilerini ziyaret ettiler. 25 öğrencinin yer aldığı sınıfta öğrencilerin hayallerinin yer aldığı liste tamamlanarak öğrencileri dağıtıldı. Hayallerine kavuşan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.