Geleneksel Satranç Turnuvası

Geleneksel Satranç Turnuvası

16 Mayıs 2014

Her yıl Mayıs ayında düzenlenen ALTINOVA BELEDİYESİ GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASININ 8.cisi bu yıl 23-24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde ALTINOVA BELEDEİYESİ DÜĞÜN SALONU (ALTINOVA KÜLTÜR MERKEZİNDE) yapılacaktır. Turnuva kayıtları http://yalova.tsf.org.tr/ adresindeki turnuva kayıt bölümünden online olarak gerçekleştirilecektir. Son kayıt tarihi 22 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 17:00 dır.Turnuvaya katılım 170 kişi ile sınırlıdır.Turnuva 4 kategoride Küçükler 10 yaş ve altı(2004 doğumlu ve daha sonra doğanlar) Yıldızlar(1998-2003) arası 16 Yaş ve altı Bayanlar ile Açık Genel kategorileri olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleştirilecektir. Tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Ayrıca her kategorinin ilk 3 sporcusuna kupa 4 ile 10 culuk arasına madalya verilecektir.Ayrıca turnuvayı düzenleyen Altınova Belediyesi küçüklerde ilk 10 dereceye girecek sporculara 1(A) SATRANÇ OKULU KİTABINI yıldızlar ile bayanlar kategorilerinde ilk 10 a girecek sporculara AGRESİF SATRANÇ kitabını ve Açık kategoride ilk 10 a girecek sporculara AÇILIŞ STRATEJİSİNDE USTALAŞMA kitaplarını ödül olarak verecektir.Yalovadan ve Çiftlikköyden turnuvaya katılacak sporculara ayrıca Yalova Satranç İl Temsilciliği ile Altınova Belediyesinin yaptığı antlaşma gereği ulaşım için servis kaldırılacaktır.