Altınova Belediyesi

GAZİ VE AİLELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

19 Eylül 2024

HABERİ DİNLE

Altınova Kaymakamlığı tarafından ‘Gaziler Haftası’ nedeniyle şehit yakınları, gazi ve gazi ailelerine kahvaltı verildi. Düzenlenen program Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Belde Belediye Başkanları, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi,  gazi ve aileleri katılım sağladı.

Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki Coffee Chefs Lounge Cafe Restaurantta düzenlenen kahvaltıda Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar ve Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, misafirlerle tek tek ilgilendiler.

KAYMAKAM KAZAR:’’HAKLARINI ÖDEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL’’

Misafirlerle sohbet eden Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar,’’ Vatanımızın huzuru ve geleceği için girdikleri mücadelelerde gazilik payesini kanlarıyla ve alın terleriyle hak eden vatansever kahramanlarımızın haklarını ödememiz asla mümkün değildir.’’ dedi.

BAŞKAN FAZLACA:’’GAZİLER, BAŞTACIMIZDIR’’

Şehit aileleri, Gazi ve gazi ailelerin her zaman baş tacı olduğunu vurgulayan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Bu vatan için canlarını hiçe sayarak savaşmış ve bu uğurda gazi olan vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Yaşadığımız bu topraklar bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Bu vesile ile 19 Eylül Gaziler gününü kutluyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

Kahvaltının ardından şehit yakınları, gazi ve aileleri Hersek Lagününü gezdiler.