Futbolculara moral ziyareti

Futbolculara moral ziyareti

24 Ağustos 2017

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyespor Futbol Takımını kamp yaptığı Afyon’da ziyaret etti. Başkan Oral’a Kulüp Başkanı Sedat Ok, kulüp yöneticileri Cengiz Erbeyli, Mustafa Yurt, Muhsin Kaya, Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı ve teknik heyet eşlik etti.

2. HAZIRLIK MAÇINI DA KAZANDI

İlk olarak yakımın kaldığı Budan Thermal-Spa Hotel’de futbolcu ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Oral, daha sonra Altınova Belediyespor’un Isparta Davraz Spor ile yaptığı 2. Hazırlık maçını izledi. Altınova Belediyespor’un 1-0 kazandı maçtan sonra takımı kutlayan Başkan Oral, “Yeni takviyelerle takımımızı güçlendirdik. Hedefimiz bAL Liginde şampiyon olarak Yalova’yı 3. Ligde temsil etmek. Bunu el ele vererek başaracağımıza inanıyorum. Bu vesileyle tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.