Fotoğraflar yarışıyor

Fotoğraflar yarışıyor

2 Eylül 2016

4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması’nın İlkbahar Kategorisinde sona yaklaşılıyor. Yarışma sonuçları Kurban Bayramından sonra açıklanacak.

JÜRİ ÜYELERİ

Fotoğraf Yarışması Jüri Üyeleri; Altınova Belediye Meclis üyeleri Mustafa Sarıgül ve Ali Koçal, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova Belediyesi Basın yayın Sorumlusu Mehmet Mercan, Altınova Belediyesi Fen İşleri Amiri İnşaat Mühendisi Kubilay Karaca ile Altınova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu üyesi onur Arıcı’dan oluşuyor.

Öte yandan, 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması Yaz Kategorisi’ne başvurular başladı. Eserler, 15 Eylül tarihine kadar Altınova Belediyesi Gençlik Merkezi ve Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne teslim edilebilinecek.