Fevziye Güreşleri nefes kesti

Fevziye Güreşleri nefes kesti

4 Temmuz 2017

Tarihi Fevziye yağlı güreşleri Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Fevziye Köyünde gerçekleştirildi. Fevziye Köyü Er Meydanı'nda yapılan güreşlere 45'i başpehlivan olmak üzere yaklaşık 500 pehlivan katıldı. Başpehlivanlık finalinde İsmail Balaban ile Orhan Okulu karşılaştı. Nefes kesen mücadeleyi Orhan Okulu kazandı ve 111. Fevziye Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı oldu. 111. Fevziye Yağlı Güreş Ağası Orbay Tuna, gelecek yılki güreşlerin de ağalığını kazandı.

ER MEYDANINA KONUK YAĞDI
111. Fevziye Yağlı Güreşleri için Fevziye Köyü Er Meydanı'na; AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ve meclis üyeleri, parti temsilcileri ile yağlı güreş severler geldi.