Fazlaca: Muhtarlarımızla işbirliği içindeyiz

Fazlaca: Muhtarlarımızla işbirliği içindeyiz

2 Mayıs 2024

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova Merkez Mahalle Muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Erdal Kurt, Hürriyet Mahalle Muhtarı Recep Akyıldız ve Hersek Köyü Mahalle Vedat Gencebay ile kahvaltıda buluştu.

“Birlik, beraberlik içinde”

Yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinin de yapıldığı program oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Fazlaca, “Bizim amacımız, ilçemizin sorunlarını, sıkıntılarını el birliğiyle çözmek. Biz birlik be beraberlikten yanayız” diye konuştu.

“Demokrasinin önemli parçası”

Muhtarların yerel demokrasinin önemli bir parçası olduğunu belirten Başkan Fazlaca, “Muhtarlık, halkla devlet arasında bir köprüdür. Sizler demokrasinin ilk halkasısınız. Sorunların takipçisi olup, çözüme kavuşturulması noktasında ilk mercisiniz. Bizim kapımız her zaman sizlere açık” ifadelerini kullandı.