Eşsiz manzarada yürüyüş keyfi

Geri

Eşsiz manzarada yürüyüş keyfi

12 Mart 2019

HABERİ DİNLE

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı hasan Zafer ve ilçe yöneticileri, Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdür Zeki Sitar ile ilçe halkı ailesiyle birlikte yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

3 PARKUR YER ALIYOR

Osmangazi Köprüsü ile göl ve deniz manzaralı Hersek ormanlık Alanında yap her yaştan Altınovalı’nın katıldığı yürüyüşün ardından Hersek Sahilinde Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Hersek Ormanlık Alanının 13 yıllık uğraşı sonunda AK Parti Hükümetlerinin desteğiyle ilçeye kazandırıldığını hatırlatan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Ormanlık alanımızda 3 yürüyüş parkuru yer almakta. 1.8 kilometrelik, 3 kilometrelik ve 5 kilometrelik yürüyüş parkını halkımızın hizmetine sunduk. Bu parkur alanlarına da ağaçtan yapılmış 11 adet oturma bankı yaptık. Tüm vatandaşlarımızı bu eşsiz manzarada yürüyüş yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.