Eski dostlar yemekte buluştu

Eski dostlar yemekte buluştu

23 Kasım 2016

Her ay düzenli olarak bir belde veya ilçede bir araya gelen eski Belediye Başkanları, bu ay Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde bir araya geldiler.

Yemeğe eski belediye başkanlarının dışında Orman eski Bakanı Osman Pepe, Dilovası eski belediye başkanı mevcut AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Subaşı belediye Başkanı Volkan yılmaz da katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte sohbet eden eski dostlar, anıları canlandırırken keyifli bir akşam geçirdiler.

Yemeğe katılan davetlilere teşekkür eden Altınova Belediye Başkanı dr. Metin Oral, “2009’da başlattığımız bu yemekler hey ay düzenli olarak devam ediyor. Oldukça yararını gördüğümüz bu yemekler inşallah devam edecek” dedi.