Emniyet müdürüne kutlama ziyareti

Emniyet müdürüne kutlama ziyareti

12 Nisan 2023

AK Partili ilçe belediye başkanları, birlikte Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’nu ziyaret makamında ziyaret ettiler.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’nu ziyaret ederek Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yılını kutladılar.

Ziyaretle ilgili konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Polis Haftası münasebeti ile değerli başkanlarımızla birlikte Yalova İl Emniyet Müdürümüz Sayın Göksel Topaloğlu’nu ziyaret ettik. Göksel müdürüm nezdinde kahraman polis teşkilatımızın tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim sizleri kaza ve belalardan korusun”  ifadelerini kullandı.