Duygular sel oldu

Duygular sel oldu

17 Mart 2019

Lise öğrencileri arasındaki yarışmada, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli Şiiri ezbere okuyan öğrenciler, salonda duygusal anlar yaşattı.

GENİŞ KATILIM

Hürriyet Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya; Altınova İlçe Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Burak Kılıç, Altınova İlçe Emniyet Amiri Muhammed Ferit Duman, daire amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

KUR’AN TİLAVETİ

Sunuculuğunu Çavuşçiftliği Köyü İmam Hatibi Muhammet Ali Çankaya’nın yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Muhammed Emin Yetim, Kur’an-ı Kerim’den Bakara Suresi 154. ayeti içine alan “Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz.” Bölümünü içine alan ayetleri aşır olarak okudu. İlçe Müftüsü Recep Eren’in açılış konuşmasının ardından yarışmaya geçildi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren’in başkanlığında; Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Fatih Korucu ve İlçe Gençlik Koordinatörü Sayın Neriman Varışlı’dan oluşan komisyon oldukça zorlandı. Yarışmanın sonunda birinciliği Tuğba Nazan Yaşar, ikinciliği Saliha Esin Temel, üçüncülüğü Beray Tok, dördüncülüğü Senem Çöl, Metehan Akdemir ve Salih Mete Orhanoğlu kazandı. Öğrencilere ödüllerini ilçe protokolü takdim etti.