Dr. Oral’a, başkan adaylarından anlamlı ziyaret

Dr. Oral’a, başkan adaylarından anlamlı ziyaret

15 Mart 2024

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 14 Tıp Bayramı’nda misafirlerini makamında ağırladı.

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ve eşi Ömer Fazlaca, Yeniden Refah Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Cengiz Kalyon ve meclis üyesi adayları, Altınova Belediye Meclis üyesi Bilal Ok, Altınova Afet Gönüllüleri ve Güzel Yaşam Derneği Başkanı Turhan Palaşoğlu, önceki dönem belediye meclis üyesi Ali Koçal ile Hersek Mahalle Muhtar adayı Musa Demirci, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ederek, 14 Tıp Bayramı’nı kutladılar.

Teşekkür etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oral, “Bugün misafirlerimi doktor kimliğimle ağırladım. 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamak için ziyaretime gelen CHP’nin Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca’ya, YRP’nin Belediye Başkan Adayı Cengiz Kalyon’a, Ali Koçal, Turhan Palaşoğlu ve Musa Demirci’ye bu incelikleri için teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm sağlık camiasının Tıp Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.