Döngeloğlu: Hainlere fırsat vermedik

Geri

Döngeloğlu: Hainlere fırsat vermedik

18 Temmuz 2017

HABERİ DİNLE

 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle, Altınova'da vatandaşlar ile bir araya gelen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, FETÖ ihanet çetesinin kirli oyununun millet tarafından bozulduğunu ifade etti.

“DESTAN YAZILDI”

Döngeloğlu; millete, vatanda ve bayrağa batının ve batının uşaklığına soyunarak ihanet eden darbeci FETÖ hain terör örgütüne karşı milletin destan yazdığını söyledi. Döngeloğlu, "Türk Milleti demokrasiye sahip çıkarak, bu hainlere fırsat vermedi. Türk halkını hala korkutmaya çalışan bu vatan hainlerine halkımız gerekli dersi 15 Temmuz'da vermiştir. Bizde aziz şehidimiz Ömer Halis Demir'ler bitmez. Vatan uğruna canını verecek milyonlarca Türk evladı var. Allah bir daha bu ülkeye böyle acılar vermesin. Bu gece Altınova'da böyle kararlı bir milleti görmek beni çok duygulandırdı. Nöbetimiz mübarek olsun" dedi. 

BÜYÜK KATILIM

Altınova Belediye Binası önünde gerçekleşen etkinliğe; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Karamürsel eğitim Merkezi Kurmay Başkanı Dz. Alb. Şafak Aksungur, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Jn. Yzb. Mesut Aslan, Altınova İlçe Emniyet Amiri Abdullah Özaydın, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Ömer Döngeloğlu’nun konuşmasının ardında Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral, kendisine kahve fincan takımı hediye etti.