Doktor Başkan’da sağlıkçılara ziyaret

Geri

Doktor Başkan’da sağlıkçılara ziyaret

14 Mart 2023

HABERİ DİNLE

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Altınova Devlet Hastanesi personelini ziyaret etti.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Altınova Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarına ziyarette bulundu. Burada sağlık personeli ile bir araya gelen protokol üyeleri, sağlık personeliyle birlikte pasta keserek 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

Meslektaşlarına teşekkür etti

Meslektaşlarının gününü kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Canımızı emanet ettiğimiz fedakâr ve cefakâr sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Ömrünün önemli bir kısmını insan sağlığına adayan tüm hekimlerimizin ve bütün sağlık çalışanlarımıza vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Kutsal görev”

Başkan Dr. Metin Oral, “Kutsal ve çok anlamlı bu görevi hekimler ve sağlık çalışanları, insana bahşedilen beden ve ruh sağlığını korumak ve yaşatmak adına çağlar boyunca yerine getirmişlerdir. Bu vesileyle; ömrünün önemli bir kısmını insan sağlığına adayan tüm hekimlerimizin ve bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.