Destek Gemisi Denize İndirildi

Destek Gemisi Denize İndirildi

9 Haziran 2016

Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül’ün dualarının ardından platform destek gemisi denizle buluştu.

SADE TÖREN

Öz Ata Tersanesi’nde düzenlenen sade törene; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Öz Ata Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül, Altınova Belediyesi meclis üyeleri ve bir grup çalışanlar gemide incelemelerde bulundular.

“EKONOMİYE CİDDİ KATKI”

Altınova Tersaneler bölgesinde gemilerin birbiri ardına denize indirilmesinden, istihdam yaratılmasından, ekonomiye ciddi katkı sağlanmasından mutluluk duyduklarını söyleyen Kaymakam Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Özata tersanesi bölgemizin ilk tersanelerindendir. Son zamanlarda karbon elyaf gemilerin üretimiyle de gündemde olan gurur duyduğumuz bir tesistir’” diye konuştular.