Derya Namaz, Türkiye ikincisi oldu

Geri

Derya Namaz, Türkiye ikincisi oldu

11 Nisan 2023

HABERİ DİNLE

Altınova Belediyespor Tekvando takımından bir başarı daha

Derya Namaz, Türkiye ikincisi oldu

 

Altınova Belediyespor Kulübü Tekvandocusu Derya Namaz, Türkiye Liseler Arası Tekvando Şampiyonasında gümüş madalya kazandı.

Altınova Belediyespor Kulübü Tekvandocusu Derya Namaz, Kastamonu’da düzenlenen Türkiye Liseler Arası Tekvando Şampiyonasında 2. olarak, gümüş madalya kazandı.

“Durmadan çalışıyoruz”

Türkiye Liseler Arası Tekvando Şampiyonasında 63 kiloda Altınova Belediyespor Kulübü Tekvandocusu Derya Namaz, Türkiye ikincisi oldu.

Takım olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Altınova Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü İsa Gündağ, “Hedeflerinin Milli Takıma daha çok sporcu vermek olduğunu söyleyen Altınova Belediyespor Tekvando Antrenörü İsa Gündağ, “Azimle, disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Hepsi pırlanta gibi gençlerimiz büyük bir şevkle antrenmanlara devam ediyor. Ailelerimiz de bu çalışmalarımıza destek verip, bizlerle iç içe oluyor. Bu gençlerden büyük başarılar bekliyoruz. Türkiye Liseler Arası Tekvando Şampiyonasında 2. Olan Derya Namaz’ı kutluyorum. Bizlere her türlü imkânları sağlayan Belediye Başkanımız Metin Oral’a, belediye meclis üyelerimize ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.