Denizcilik’te mezuniyet coşkusu

Geri

Denizcilik’te mezuniyet coşkusu

6 Haziran 2016

HABERİ DİNLE

 

Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Denizcilik Meslek Lisesi 2015/2016 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencileri düzenlenen törenle uğurladı.




KEP ATTILAR

Mezuniyet Törenine; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, ilçe protokolü, veliler ve davetliler katıldı. Okul Müdürü Aziz Bozok'un konuşması ile başlayan törende dönem birincisi olan öğrenci dönem kütüğüne bröve çaktı. Ardından öğrencilere diplomaları verildi. Diplomalarını Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar'dan alan öğrenciler sahnede hep birlikte kep attılar.



ORAL’DAN MÜJDE

Öğrencilerin mutluluğunu paylaşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Okul müdürümüze ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum. Milletvekilimizin çalışmalarıyla hükümetimizin büyük desteği ile önümüzdeki dönemde öğrenci yurdumuzun ve atölye binalarımızın spor salonumuzun yapımı gerçekleştirilecektir, okulumuz ülkemizin gözde okulları içine girecektir. Emeği geçenlere teşekkürler" dedi.