Daire Müdürlerinde Başkan’a ziyaret

Daire Müdürlerinde Başkan’a ziyaret

6 Ocak 2019

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Kaymakamlığına bağlı daire müdürlerini makamında ağırladı.

YENİ YILI KUTLADILAR

İlçe Yazı İşleri Müdürü Ayhan Erişken, İlçe Nüfus Müdürü Abdultalip Yeğin, İlçe Mal Müdürü Nesim Ögeday, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, İlçe Gençlik  ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, İlçe Tarım Ve Orman Müdürü Mesut Ünal ve Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğü personeli Gülcan Topal Gül, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ederek, yeni yılın hayırlı olması dileğinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oral da, ilçe müdürlerinin yeni yılını kutlayarak, başarı dileklerini işletti.

Ziyarette, Altınova Belediye Meclis üyeleri Hasan Karabacak ve Ali Koçal da hazır bulundu.