"Daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz"

Geri

"Daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz"

7 Aralık 2023

HABERİ DİNLE

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova önceki dönem ilçe Başkanı Hamza İskit’i iş yerinde ziyaret etti.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral beraberinde AK Parti Altınova kurucu ilçe yöneticilerinden Turan Palaşoğlu ve Enis Baltacı ile birlikte, AK Parti Altınova önceki dönem ilçe Başkanı Hamza İskit’i iş yerinde ziyaret etti. Ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Birlik beraberlik içerisinde

Altınova’da el ele vererek uyum içerisinde gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Birlik ve beraberlik içerisinde hem ilçemize hem de halkımıza daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

“Belediye başkanımızın yanındayız”

Başkan Oral’ın Altınova’da çok önemli işlere imza attığını söyleyen Hamza İskit, “Bundan sonraki süreçte de birlikte ele ele vererek Altınova’mıza güzel hizmetler getirilecektir. Bizler her zaman belediye başkanımızın yanındayız. İnşallah ilçemiz bundan sonra da daha güzel hizmetler almaya devam edecek ve gelişen büyüyen Altınova emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.