Çocuklar doyasıya eğlendi

Çocuklar doyasıya eğlendi

30 Nisan 2015

Altınova Belediyesi, bu yıl da çocukların gönüllerince eğlenebilmesi için Vakıfbank İlkokulu bahçesine oyun grupları kurdurdu. GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER Vakıfbank İlkokulu bahçesine kurulan oyun alanlarından ilçe genelindeki tüm öğrenciler yararlandı. Altınova Belediyesi tarafından belirlenen plan çerçevesinde bulundukları okullardan alınarak Vakıfbank İlkokulu bahçesine getirilen öğrenciler, gönüllerince eğlenme imkanı buldular. Patlak mısır ve pamuk helva ikram edilen öğrenciler, eğlenceli yarışmalarla da birbirleriyle kıyasıya mücadele içerisine girdiler.

MUTLULUĞA ORTAK OLDULAR Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Meclis üyeleri, Altınova İlçe Müftüsü Erturan Mehmet Soylu, İlçe Mal Müdürü Gülümser Özçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, İlçe sağlık Grup Başkanı İrfan Kutlu, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Zeki Özpehlivan, Hersek Muhtarı Vedat Gencebay ve Havuzdere Köyü Muhtarı Metin Özen öğrencilerin mutluluğuna ortak oldular. Erkinlikte Kaymakam Kaya, Başkan Oral ve Müftü Soylu, öğrencilere patlak mısır ve pamuk helva ikram etti.