Çelebi’den Oral’a veda ziyareti

Çelebi’den Oral’a veda ziyareti

17 Ocak 2023

Altınova Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü Kadir Çelebi emekliye ayrıldı.

Altınova Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdüründen emekliye ayrılan Kadir Çelebi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Teşekkür etti

Uzun yıllar Vakıfbank İlköğretim Okulu Müdürlüğü yapan ardından İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olan Kadir Çelebi, emekliye ayrıldı. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret eden Kadir Çelebi, bugüne kadarki desteklerinden dolayı Başkan Oral’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oral, “Uzun yıllar öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan Kadir Çelebi hocamız emekliliğe ayrıldı. Değerli emeklerini öğrenciler, velilerimiz ve bizler unutmayacağız. Teşekkür ediyor, sevdikleri ile keyifli huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” diye konuştu.