"Birlik beraberlik içinde Altınova için çalışın"

"Birlik beraberlik içinde Altınova için çalışın"

17 Nisan 2019

Altınovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri, 4. Kez belediye başkanı seçilmesinden dolayı Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

“BİRLİK İÇİNDE OLUN”

Altınova’yı güzel günlerin beklediğini dile getiren Başkan Oral, “İlçemizdeki tüm genler, siyasi görüşü ne olursa olsun ilçemiz için birlikte çalışmalı. Birliğinizi, beraberliğinizi bozmayın. Altınova’yı el ele vererek daha iyi yerlere hep beraber taşıyacağız. 5 yılın sonunda ilçemiz çok daha gelişmiş ve büyümüş hale gelecek” dedi.

ONURSAL BAŞKANLIK

Altınovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgür Demirel, yönetim olarak Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a ‘Onursal Başkanlık’ vermek istediklerini ifade ederek, “Başkanımız sadece bizim derneğimize değil, diğer STK’lara, kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlarımıza her türlü katkıyı sağlıyor. Kendisine üyelerimiz adında teşekkür ediyoruz. Başkanımızı derneğimizin Onursal Başkanı olarak görüyoruz” diye konuştu.

Başkan Oral ise, dernek yöneticilerine ‘Onursal Başkanlık’ konusunda teşekkür etti.