"Birliğimiz daim olsun"

"Birliğimiz daim olsun"

15 Mayıs 2019

İftarda konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.

KAYNAŞMA İMKANI

İftar programı tasavvuf müziği dinletisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sokakta gerçekleşen iftarda vatandaşlar kaynaşma imkânı buldu.

İftar programına; YAKAB ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, YATUB (Yalova Turizm Birliği) Başkanı İsmail Atik, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve vatandaşlar katıldı. İftarda Belediye Başkanı Dr. Metin Oral vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

İftarda kısa bir konuşma yapan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Allah birliğimizi daim etsin. Ramazanlar toplumsal dayanışmamız ve milli birliğimizin perçinlendiği önemli günlerdendir. Yetimlerin, yoksulların güldüğü aylardır. İşte biz de hep beraber yüzlerin gülmesi için, halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.