26 Mayıs 2017

Bingöl’den selam var

Yelkenkaya İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yöneticileri ve Bingöl Özel Harekât Şubesinde görev yapan polis memuru Şahin Acar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

Yelkenkaya İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği öğrencilerini terörle mücadele eden emniyet güçlerimiz için başlattıkları ‘Moral Kampanyası’ kapsamında Altınova’ya gelen Bingöl Özel Harekât Şubesinde görev yapan polis memuru Şahin Acar, Altınova Belediye Başkanı dr. Metin Oral’ı ziyaret etti. Dernek yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette polis memuru Şahin Acar, Bingöl İl Emniyet Müdürü Metin Akay’ın Başkan Oral’a selamını iletti.

Askerliğini Bingöl Kığı’da yaptığını dile getiren Başkan Oral, “Bölgenin şartlarını iyi biliyorum. Teröre karşı verdiğiniz başarılı mücadeleyi yakından takip ediyoruz. Sizlerle gururlanıyoruz. Allah yardımcınız olsun. Şahsınızda İl Müdürümüz ve tüm emniyet çalışanları ile bölgedeki askerlerimize selam yolluyorum. Her zaman sizlerleyiz” dedi.