Belediye Personeline iletişim eğitimi

Belediye Personeline iletişim eğitimi

24 Haziran 2016

Altınova Belediye Düğün Salonu’nda aynı zamanda Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni de olan Burhan Akçin tarafından verilen eğitimler 2 gün sürdü.

“DAHA İYİ HİZMET İÇİN”

Altınova Belediyesi tarafından çalışanlarına etkili iletişim ve beden dili konulu eğitim verdi. 2 gün süren eğitimlere Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da katıldı. Eğitimlerde; iletişim, telefonla etkili iletişim, beden dili kullanımı, adabı-ı muaşeret kuralları, genel davranış kuralları, bakış açısını değiştirme yolları’ konularında uygulama ağırlıklı bilgiler verildi.

Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Eğitim çalışmalarımızı bundan böyle devam ettireceğiz” dedi.