Bayram buruk kutlandı

Geri

Bayram buruk kutlandı

31 Temmuz 2014

HABERİ DİNLE

Altınova´de Ramazan Bayramı Bayramlaşması, Belediye Düğün Salonu´nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Dünyanın çeşitli bölgelerinde zulüm gören Müslümanlar nedeniyle bayram buruk kutlandı.

Altınova Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşmaya; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, SP Altınova İlçe Başkanı İbrahim Polat, İl Genel Meclis üyeleri Ali Çorbacı ve Mustafa Tunalı, Altınova Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar, STK temsilcileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşmaya gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Kaymakam Kaya ve Başkan Oral, çocuklara ayrı bir ilgi gösterdiler.

“BURUK BAYRAM”

Altınova´de Ramazan Bayramı Bayramlaşması, Belediye Düğün Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Dünyanın çeşitli bölgelerinde zulüm gören Müslümanlar nedeniyle bayram buruk kutlandı.

Bayramlaşmaya gelen misafirleriyle tek tek ilgilenen ve her masada vatandaşlarla sohbet eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, mübarek Ramazan ayı’nın ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu dile getirdi. Birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan bayramların toplumumuz açısından büyük önem taşıdığını hatırlatan Başkan Oral, “Bu coşku ve mutluluğu dünyanın çeşitli ülkelerinde zulüm gören kardeşlerimiz nedeniyle buruk kutluyoruz. Dualarımız o kardeşlerimizle birlikte” dedi.

EVLERE ZİYARET

Öte yandan, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bayram süresince ilçedeki evlere ziyaretlerde bulundu. Vatandaşla bir araya gelen Başkan Oral’a özellikle yaşlı ve çocuklar büyük ilgi gösterdi.