Başkanlardan kurumlara ziyaretler

Başkanlardan kurumlara ziyaretler

8 Ağustos 2017

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çiftlikköy Belediye Başkanı Murat silpagar, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan ve Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kamu kurumlarının yöneticilerini makamlarında ziyaret ettiler.

BAŞARI DİLEKLERİ

Belediye başkanları sırasıyla; Aile Ve Sosyal Politikalar Yalova İl Müdürü Faruk Uysal, Yalova İl Jandarma Alay Komutanı J. Alb. Ali Gemalmaz, Orman Su İşleri Yalova Şube Müdürü Nevzat Alğan, Yalova İl Tarım Müdürü Suat Parıldar, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Çibil, Yalova İl Genel Sekreteri Selim Karahan, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. HakanSezen ile Yalova Liman Başkanı Yiğit Müstecaplıoğlu’nu makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar dilediler.