Başkanlardan Çevre Bakanına ziyaret

Başkanlardan Çevre Bakanına ziyaret

14 Mayıs 2019

Yalova Milletvekili Meliha Akyol, YAKAB (Yalova İli Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma İşletme Birliği veAltınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette ilçelerde yapılan çalımalar, yeni projeler ve talepler Bakan Kurum’a iletildi. Belediye başkanlarıyla yakından ilgilenen Bakan Kurum, yapılacak çalışma sonunda gerekli yardımların yapılacağını ifade etti.

Bakan Kurum’a ilgisinden dolayı teşekkür eden başkanlar adına YAKAB ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, seramikten ibrik hediye etti.