Başkanımız ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, SANTEK Fuarı´na katıldı

Geri

Başkanımız ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, SANTEK Fuarı´na katıldı

2 Ekim 2014

HABERİ DİNLE

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve 21 ülkeden 250 firmayı bünyesinde bulunduran 2014 Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nın (SANTEK’14) açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

ASKERİ STANT DA AÇILDI

2014 Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK’14), Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla açıldı. İlki geçen sene 11 bin metrekare alan üzerinde, toplamda 167 stant ile gerçekleştirilen SANTEK’in ikincisi yapılan törenle açıldı. Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde açılan ve 250 firmanın katıldığı fuara; TÜPRAŞ, Ford , Pirelli, Sarkuysan, Kibar Holding, Polisan, DYO, Diler gibi lider firmaların yanı sıra Halkbank da sponsor oldu. SANTEK’14’te Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Aselsan da ikili görüşmeler yapmak üzere stant açtı.

PROTOKOL AKIN ETTİ

SANTEK’14’ün açılışına; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra AKP Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Vali Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Tersanesi Komutanı Tuğamiral Mehmet Şevki Şekerefeli, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Lüksemburg Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mr. Robent Dennewald katıldı.