Başkan Oral’dan veda ziyaretleri

Başkan Oral’dan veda ziyaretleri

21 Mart 2024

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il protokolüne veda ziyaretlerine devam ediyor.

20 yıldır belediye başkanlığı görevini sürdüren Dr. Metin Oral, kurum amirlerini ve personelini ziyaret ediyor.

Yalova ziyaretleri

Başkan Oral veda ziyaretleri çerçevesinde;  SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar ve Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ü ziyaret etti.

“Güzel hizmetler kazandırdık”

Başkan Oral, “Altınova’mızın gelişmesi ve kalkınması için birlikte mesai harcadığımız kurum müdürlerimizi ziyaret ettim. Bu güne kadar kendileriyle birlikte ilçemize güzel hizmetler kazandırdık. Kendilerine bundan sonraki görev sürelerinde başarılar dilerim” diye konuştu.