Başkan Oral, Ulaştırma Bakanı Turhan ile görüştü

Geri

Başkan Oral, Ulaştırma Bakanı Turhan ile görüştü

19 Mart 2019

HABERİ DİNLE

Başkan Oral görüşmede ilçenin trafik sorunları ve ilçeye yapılması hedeflenen projeler hakkında Bakan Turhan’a dosya sundu.

BAKAN VE GENEL MÜDÜRLE GÖRÜŞTÜ
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4. Bölümünün hizmete sokulması amacıyla Osman Gazi köprüsü Dilovası ayağına gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ile araya geldi.

DOSYA SUNDU

Görüşmede Altınova’nın trafik sorunları ve çözüm önerileri ve 2019-2023 projeleri hakkında Bakan Turhan’a dosya sunan Başkan Oral, “Bugüne kadar hükümetimizin desteğiyle Altınova çok önemli mesafe kat etti. Desteklerinizle ilçemiz daha da gelişecektir” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kendisine verilen dosyayı inceleyip gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

2 DEV KÖPRÜ BİRBİRİNE BAĞLANDI

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4. Bölümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın katıldığı törenle kullanıma sunuldu.

Yolun trafiğe açılmasıyla hem Osmangazi Köprüsü üzerinden Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı hem de transit taşıt trafiğine hizmet eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Osmangazi Köprüsü'nün bağlantıları sağlanacak.