Başkan Oral, ITC resepsiyonuna katıldı

Başkan Oral, ITC resepsiyonuna katıldı

2 Mayıs 2023

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyesi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Irak Türkmen Cephesi’nin 28. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonuna katıldı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ankara’da düzenlenen Irak Türkmen Cephesi’nin 28. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonuna katıldı.

Ankara’da düzenlendi

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği, ITC’nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ankara’da resepsiyon düzenledi. Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Kutluhan Yayçılı’nın açılış konuşması ile başlayan organizasyonda, T.C. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, ITC Genel Başkan Yardımcısı Heytem Muhtaroğlu ve Irak Ankara Büyükelçiliği adına Konsolos Dr. Farouk Zebari protokol konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Irak Ankara Büyükelçisi Macid El Lecmavi, T.C. Dışişleri Bakanlığı Irak İle İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Anıl Bora İnan ve birçok ileri gelenin bir araya geldiği program, Türkmen ses sanatçısı Ahmet Tuzlu’nun Kerkük Türkülerini seslendirmesiyle son buldu.