Başkan Oral, askere uğurladı

Başkan Oral, askere uğurladı

16 Şubat 2023

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçenin gençlerini askere uğurlayarak,  hayırlı teskereler diledi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçenin gençlerinden Yusuf Yıldız’ın asker uğurlamasına katıldı.

Yalnız bırakmadı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde daima yanında olmaya devam ediyor. Başkan Oral, bu kez vatani görevlerini yapmak üzere askere gidecek olan Yusuf Yıldız’ı yalnız bırakmayarak, asker eğlencesine katıldı. Yusuf Yıldız’a hayırlı görevler ve teskereler dileyen Başkan Oral, ailenin de heyecanını paylaştı.

“Ayaklarına taş değmesin”

Askerliğin kutsal bir görev olduğunu dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Evladımızı vatani görevlerini yapmak üzere askere uğurluyoruz. Gençlerimizin görevlerini en iyi şekilde tamamlayıp, ayaklarına taş değmeden geri dönmelerini temenni ediyor, tüm Mehmetçiklerimize görevlerinde kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.