Başkan Oral, Adıyaman’da kahvaltı dağıttı

Başkan Oral, Adıyaman’da kahvaltı dağıttı

13 Şubat 2023

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindeki teknik heyet, Antakya’daki çalışmalarını tamamlayarak önceki gün Adıyaman’a geçti.

Adıyaman’da bölgeyi gezerek yetkililerden bilgi Başlan Başkan Oral, vatandaşlara kahvaltı ve çay dağıttı.

Adıyaman’da incelemelerde bulundu

Hatay Antakya’da yapılan çalışmaları yerinde görerek, koordinasyon görevinde bulunana Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hatay’dan Adıyaman’a geçti. Adıyaman’da bölgeyi gezerek incelemelerde bulunan Başkan Oral, çeşitli temaslarda bulundu.

“Yaraların en birliğiyle sarılacağız”

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, burada il genelinde yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Oral ve beraberindeki heyet, Adıyaman Üniversitesi Kampüsünde vatandaşlara kahvaltı ve çay dağıttı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Oral, yaraların en birliğiyle sarılacağını ifade etti.