Altınova Belediyesi

BAŞKAN FAZLACA’DAN EĞİTİME VE AİLE EKONOMİSİNE TAM DESTEK

17 Eylül 2024

HABERİ DİNLE

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, seçim projeleri arasında yer alan ‘ilkokullara beslenme desteği’ projesini hayata geçiriyor. Başkan Fazlaca, bunun yanı sıra dijital dershane projesini de başlattıklarının müjdesini verdi.

KIRTASİYE DESTEĞİ SAĞLANDI

Daha önce ilkokulla yeni başlayan tüm çocuklara kırtasiye desteği sağladıklarını, şimdi de ilkokullara beslenme desteği projesini hayata geçireceklerini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. İlçemiz genelinde ilkokula yeni başlayan tüm öğrencilerimize kırtasiye desteği sağladık. Ailelerimizin yaşadığı ekonomik zorluklara kayıtsız kalamazdık. Şimdide ilçe genelinde tüm ilkokula başlayan öğrencilerimize beslenme desteği sağlayacağız.’’ dedi.

DİJİTAL DERSHANE PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Öğrenciler ile ilgili projelerinin sadece ilkokul çocuklarına değil LGS ve YKS’ye girecek gençler içinde ‘dijital dershane’ projesini hayata geçireceklerinin de müjdesini veren Başkan Fazlaca,’’ Altınova’nın gelecek nesilleri olan öğrencilerimiz için sadece kırtasiye ve beslenme gibi değil, onların geleceklerine ışık tutacak olan LGS ve YKS sınavlarına hazırlık için dijital dershane projemizi de hayata geçiriyoruz. İlçemizin gelecek nesilleri olan öğrencilerimize ışık tutarken, ailelerimizin de ekonomilerine katkıda bulunuyoruz. Var gücümüzle Altınova için çalışıyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.