Altınova Belediyesi

BAŞKAN FAZLACA, PROJELERİN STARTINI ‘BAYRAKTEPE’DEN’ VERDİ

30 Ağustos 2024

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın ve Meclis Üyeleri, Altınova Bayraktepe Kent Ormanı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu. Altınova Orman İşletme Şefi ve mühendisinden bilgi alan Fazlaca, bölgede ciddi projelerin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Bayraktepe mevkiinde ilerleyen günler için proje çalışmalarına başladıklarını müjdeleyen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ İlçemiz genelinde bir takım çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra Bayraktepe mevkiimiz bizim gözbebeği olan bölgelerimizdendir. Bayraktepe Kent Ormanı ve Mesire alanında proje çalışmalarımızı başlattık. Altınova Orman İşletme Şefimiz Selçuk Yılmaztürk’ten ve mühendisimizden gerekli tüm bilgileri aldık. Yakın zamanda bizde mimari bir çalışma başlatacağız. Bayraktepe için ciddi adımlar atacağız.’’ ifadelerine yer verdi.