Altınova Belediyesi

BAŞKAN FAZLACA MAHALLE VE KÖY TOPLANTILARINA BAŞLADI

24 Temmuz 2024

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç ve yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Çalış ve yönetimi Çavuşçiftliği ve Havuzdere köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

‘’ALTINOVA’NIN GELECEĞİNİ BERABER İNŞA EDECEĞİZ’’

Altınova ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile sürekli bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaklarını, Altınova’nın geleceğini el ele verip hep beraber inşa edeceklerini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Millete hizmet yolunda her zaman bir ve beraber olacağız. Bizler büyük Altınova ailesi olarak ilçemiz mahalle ve köylerinde muhtarlarımız, vatandaşlarımızla fırsat buldukça bir araya geleceğiz, fikir alışverişinde bulunarak geleceğin Altınova’sını el ele verip beraber inşa edeceğiz.’’ diye konuştu.