Altınova Belediyesi

BAŞKAN FAZLACA, BELEDİYE PERSONELLERİ VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

22 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

 

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ilçede her hizmette ve projede emeği ve alın teri bulunan belediye personelleri ve aileleri ile piknikte buluştu.

 

Altınova Belediyesinin her çalışması ve personelleriyle örnek bir belediye olacağını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Düzenlediğimiz piknik programımızda belediyemizin her kademesinden personellerimiz ve aileleriyle bir araya geldik. Belediyecilikte gösterilen çalışmaları işte bu büyük ailemiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Bizim derdimiz de, davamızda, sevdamızda Altınova ve Altınova halkına hizmet etmektir.’’ dedi.

 

Altınova ailesinin her ferdinin çok özel olduğunu, ilçede esnafıyla, vatandaşıyla birlikte çok büyük bir aile olduklarını söyleyen Başkan Fazlaca,’’ Büyük Altınova ailesinin her ferdi çok özel ve değerlidir. Bende bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizler el ele verip, kültürel ve sosyal anlamda Altınova’mızı daha yaşanılabilir bir kimlik kazandıracağız.’’ diye konuştu.

 

Belediye personelleri ve aileleriyle tek tek ilgilenen Başkan Fazlaca, aileler ve personellerle birlikte müziklere eşlik etti.