Bakan Soylu’dan tersane ziyareti

Bakan Soylu’dan tersane ziyareti

30 Mayıs 2017

Tersane çalışmaları hakkında Osman Pepe, HAT-SAN Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Talha Pepe ve tersane yetkililerinden bilgi alan Bakan Soylu, işçilerle de bir araya gelerek sohbet etti.

“TERSANE YOLU ÖNEMLİ”

Bakan Soylu, Altınova Tersane Bölgesi’nde yol çalışmaları hakkında Vali Yılmaz, Başkan Oral ve Tersane Girişimcileri A.Ş yetkililerinde bilgi aldı. Bölgenin önemine binaen yol sorunun kökten çözümlenmesi yönünde gerekli çalışmaların yapılması yönünde görüş belirten Bakan Soylu, “Bu konuyla ilgili birlikte bir çalışma yapalım” dedi.

Tersane ziyaretinde Bakan Soylu’ya; Yalova Valisi Tuba Yılmaz, Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun ve davetliler eşlik etti.

Bakan Soylu böylesi önemli yatırımlar gerçekleştiren tüm işadamlarını kutladı.