Bakan Kasapoğlu, Altınovalılarla buluştu

Geri

Bakan Kasapoğlu, Altınovalılarla buluştu

20 Eylül 2018

HABERİ DİNLE

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu beraberinde Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlık danışmanlarıyla birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve belediye meclis üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyeti Altınova’da ağırladı. Bakan Kasapoğlu ile Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlık danışmanları, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ALTINOVA’YA ÖNEMLİ YATIRIMLAR

Bakan Dr. Kasapoğlu’nun Spor Toto Başkanlığı döneminde Altınova’ya önemli hizmetlerin yapıldığın ifade eden Başkan Oral, “7 semt sahasını Sayın Bakanımızın desteği ile Altınova’mıza kazandırdık. Sayın Bakanımızın genel müdürlüğünün son döneminde de Hersek Stadımızı yeniledik. Sayın Bakanımız her zaman bize destek verdi ve ilçemize önemli yatırımların kazandırılmasında öncü oldu. Kendilerine ve ekibine ilçemiz adına teşekkür ederiz” dedi.

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Altınova Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret sonunda Bakan Kasapoğlu, Başkan Oral ile birlikte ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu, Altınova Trabzonlular Derneği’ni de ziyaret ederek, burada vatandaşlarla çay içti. Bakan Kasapoğlu, Altınova’dan oldukça memnun bir şekilde ayrıldı.