Bağış´tan "Selam" var

Bağış´tan "Selam" var

9 Haziran 2014

Altınova´nın Fahri Hemşerisi AK Parti İstanbul Milletvekili Eğemen Bağış, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz aracılığıyla Altınovalılara selam yolladı.

30 Mart Yerel Seçimlerin ardından Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kendilerine destek olan Avrupa Birliği eski Bakanı ve eski Başmüzakereci Egemen Bağış’ı Dolmabahçe’deki ofisinde ziyaret ettiler. Başkanlar Dr. Metin Oral ve Volkan Yılmaz’ı oldukça samimi bir şekilde ağırlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Eğemen Bağış, başkanlara başarı dileklerini iletti. Altınovalı hemşerilerine selam gönderen Milletvekili Bağış, “Altınova ve Metin kardeşimin yeri bizde ayrı bir önem taşıyor. Metin kardeşimin başarılarının devam edeceğine inancım tam. Biz de üzerimize düşeni her zaman yerine getireceğiz” dedi.