Ataseven’den kutlama ziyareti

Ataseven’den kutlama ziyareti

4 Nisan 2019

Altınova’da kurulu bulunan ÖZATA Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven beraberinde GOTİK Yapı Mimarlık Genel Müdürü Bülent Yılmaz ile birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

BAŞARI DİLEKLERİ

31 Mart seçimleri sonucu 4. Kez belediye başkanı seçilen Başkan Oral’ı kutlayan Özdemir Ataseven, “Görevi süresinde Altınova’ya önemli hizmetler veren Belediye Başkanımız Metin Oral’ın yen iden seçilmesi bizleri oldukça sevindirmiştir. Başkanımızın yeni dönemde de önemli hizmetlere imza atacağına inancımız tamdır. Başkanımıza yeni dönemde de başarılar diliyoruz” dedi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özdemir Ataseven ve Bülent Yılmaz’a teşekkür etti.