Aşevi personeline teşekkür

Aşevi personeline teşekkür

26 Mart 2024

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il protokolüne veda ziyaretlerine devam ediyor.

Veda ziyaretlerine devam eden Başkan Oral, Altınova Belediyesi Aşevi personeliyle bir araya geldi.

“Ellerinize sağlık”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, veda ziyaretleri kapsamında aşevi personeliyle bir araya geldi. Başkan Oral, “Hünerli elleriyle her gün eşsiz lezzetleri bize sunan aşevi personelimize, tüm personelimiz adına teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık” diye konuştu.

“En önemli hizmetlerimizden”

Altınova’da Olası afete hazırlık çalışmaları kapsamında kurulan Altınova Belediyesi Aşevinin ilk 72 saatte 5 bin yemek üretme kapasitesinde olduğunu hatırlatan Başkan Oral, Son derece modern ve güçlü kadrosuyla hizmete giren Altınova Belediyesi Aşevimiz en önemli hizmetlerimizden birisidir. Yunus’un dediği gibi, ‘Bölüşürsek tok, bölünürsek yok oluruz.’ Yardımlaşma ve paylaşım bizim inancımızın ve kültürünüzün en önemli özelliği, değeri” dedi.