"Arkamızda güçlü kadınlar var"

Geri

"Arkamızda güçlü kadınlar var"

2 Ocak 2024

HABERİ DİNLE

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, kuruluşundan bugüne AK Parti İlçe Kadın Kolları’nda görev yapan başkan ve yöneticilerle buluştu.

AK Parti’nin başarılarının ardında kadınların önemli bir rolü olduğunu hatırlatan Başkan Oral, “’Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var’ misali AK Parti’nin arkasında da sizler gibi güçlü kadınlar var. Emekleriniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Sohbet edildi

Altınova ilçesinde AK Parti’nin kuruluşundan bugüne ilçe kadın kollarında görev alan başkan ve yöneticiler, Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın düzenlediği vefa yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen programda geçmişi yad eden partili kadınlar, bol bol sohbet edip, anılarını tazeledi.

Hakkınızı ödemek zor

Aile içi buluşma sıcaklığında geçen etkinlikte partili kadınlara seslenen Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “’Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var’ misali AK Parti’nin arkasında da sizler gibi güçlü kadınlar var. Sizlerin sayesinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’miz 20 yılı aşkın süredir iktidarda ve çok güzel işler yapıldı. Bunda sizlerin emeği, katkısı çok büyük. Sizlerin hakkını ödemek çok zor. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de inşallah birlikte olacağız” dedi.

Kültür sanat şehri

Altınova’ya kazandırdıkları hizmetlere de değinen Başkan Oral, Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi, Kuş Gözlem Kulesi ve Doğa Eğitim Merkezi ve sahile yaptıkları çalışmalarla ilçenin turizm bölgesi haline gelmeye başladığını söyledi. Restorasyonunu tamamladıkları Deniz Feneri Müzesi’nin ziyarete açıldığını, ilçenin tarihini, kültürünü gelecek kuşaklara aktaracak olan Kent Müzesi’ni de Ocak ayı sonu gibi bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Oral, “İnşallah Altınova’mız, kültür sanat şehri olmaya doğru gidiyor. Yine ana caddemizde uyguladığımız kent estetiği çalışmalarını diğer bölgelerde de hayata geçireceğiz. İlçemize kazandırdığımız her çalışmada sizlerin emeği büyük. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.