Altınovalılar bayramlaştı

Altınovalılar bayramlaştı

19 Eylül 2016

Altınova Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşmaya; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül, Altınova Polis Merkezi Amiri Serdar Poyraz, İl Genel Meclis ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar, STK temsilcileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmaya gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Oral, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Düğün Salonundaki törenin ardından protokol Altınova İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler. Burada İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Kd.Bçş. Osman Koç tarafından karşılanan ilçe protokolü askerlerle bayramlaştılar. İlçe protokolünün son durağı ise Altınova Polis Merkezi Amirliği oldu. İlçe protokolü, burada da polis memurlarıyla bayramlaştılar.

EVLERE ZİYARET

Öte yandan, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bayram süresince ilçedeki evlere ziyaretlerde bulundu. Vatandaşla bir araya gelen Başkan Oral’a özellikle yaşlı ve çocuklar büyük ilgi gösterdi.