Altınovalı iftarı birlikte açtı

Altınovalı iftarı birlikte açtı

1 Mart 2014

İftar Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii Müezzini Abid Duman’ın okuduğu Kuran’ı kerim ile başladı.

BÜYÜK BULUŞMA

Altınova Kültür Merkezi ve Hürriyet Parkı’nda verilen iftar yemeğine AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun,  AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Bülbül, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hamza İskit, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İftarda kusursuz organizasyon takdir toplarken, vatandaşlar birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Bin kişiyi aşkın kişinin katıldığı iftarda Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Ak parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu birer teşekkür konuşması yaptı. İftar yemeği Altınova İlçe Müftüsü Erturan Mehmet Soylu’nun duası ile son buldu.