Altınovalı Güreşçiler Türkiye Şampiyonasında

Geri

Altınovalı Güreşçiler Türkiye Şampiyonasında

25 Ocak 2023

HABERİ DİNLE

Reşit Karabacak U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılan Altınova Belediyespor Güreş Takımında hedef kürsü yapmak.

Reşit Karabacak U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 25-27 Ocak tarihlerinde Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

6 sporcuyla katılıyor

Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Reşit Karabacak U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılan Altınova Belediyespor Güreş Takımında hedef Türkiye dereceleri elde etmek. Şampiyonada Altınova Belediyespor adına; 92 kiloda Enes Yiğit, 61 kiloda Tolga Özçelik, 79 kiloda Furkan Oral, 92 kiloda Muhammet Ali Tetik, 86 kiloda Ali Efe Sönmezgil ve 74 kiloda Berat Can Yürek mindere çıkacak.

Reşit Karabacak’ı anıyoruz

Şampiyonayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Güreş Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Mehmet Eroğlu, “U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na rahmetli Reşit Karabacak’ın adının verilmesi ve bu vesileyle merhum Avrupa Şampiyonumuzu anmak bizim için oldukça önemli. Reşit Karabacak ağabeyimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 2023 yılında düzenleyeceğimiz şampiyonalarda sıkletlerinde ilk ikiye giren sporculara Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2023 yılı için maaş bağlanması planlanmaktadır. Bu bağlamda çeyrek final ve yarı final ayrı bir önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.